Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

26 август до 5 септември

ОвенОвен (21.03 – 21.04)

Тази седмица ще имате много задачи. Много хора ще искат да ви помогнат, защото ви обичат или ви съчувстват. Ще имате достатъчно енергия и способности да решавате проблемите си и сами. Меркурий ви дава възможност да изчистите недоразуменията си. Не се старайте да угодите на всички, но се опитайте да преценявате и да действате справедливо. Ще трябва да направите някои преценки за събитията от изминалата седмица и да коригирате своите грешки или прибързани решения. Пазете се от наранявания, злополуки особено в края й. Период, пълен със забавления, социални събития, включващи различни събирания. Не отказвайте пътувания и пикници, тъй като това ще бъде чудесен начин да се освободите от стреса, свързан с работата.

ТелецТелец (22.04 – 21.05)

Седмицата ще бъде пълна с ангажименти и само през уикенда ще можете да намерите малко свободно време за почивка. Вие обаче сте доволни от постигнатото и от възможностите, които сте използвали. Тези дни ще трябва да обърнете повече внимание на приятел или роднина, който преминава през затруднения в живота си. Това определено ще изисква вашата емоционална или финансова помощ, грижи, съвет или подкрепа. Благоприятно време за развитието, решаването или приключването на финансови дела и задължения, получаването на пари или постигането на по-благоприятно споразумение. Може да получите неочаквана покана. Ще бъдете фокусирани върху всичко, свързано с дома, семейството и личния живот. Много от вас вече се занимават с проекти за реконструкция или планират интензивно преместване и може би купуване на имот.

БлизнациБлизнаци (22.05 – 21.06)

Тази седмица ще имате ускорен темп на живот, който ще причини изтощение за мнозина. Дори да има някакви малки проблеми, ще трябва да ги приемате много спокойно и да ги решавате, без да прибягвате до някакви трикове. Неочаквани обстоятелства, които могат да възникнат сега, ще ви принудят да направите някои промени. Гледайте на всичко като на нови възможности. Мнозина ще се опитат да се справят с очакванията на другите и в някои моменти ще останат с впечатлението, че това е невъзможно. Вие ще имате отлични словесни умения, без затруднения ще убеждавате другите във всичко, от което чувствате, че имате нужда. Дайте на хората, които са близо до вас вниманието, което заслужават, тъй като често не забелязвате колко ви обичат.

РакРак (22.06 – 21.07)

Прекарвайте повече време с най-близките хора и ги оставете да разберат колко е важно те да присъстват в живота ви. Сега ще бъде важно да не реагирате прибързано или емоционално на всяка информация, която някой може да сподели с вас. Нещата определено ще се развият в много различни посоки. Ще бъдете емоционални, податливи на флирт или нови приключения. В момента Меркурий е в дома на парите ви и ви насърчава да излезете с нови идеи, свързани с печеленето на пари. Марс ви дава достатъчно енергия и мотивация, за да превърнете тези идеи в реалност. По този начин успехът зависи от вашия избор, така че не разчитайте твърде много на съветите на другите.

ЛъвЛъв (22.07 – 22.08)

Има четири планети във вашия знак тази седмица, така че ще бъдете в страхотно настроение, ентусиазирани, енергични, но също така позитивни и успешни. Слънцето ще ви даде огромни количества енергия, както и възможност да се почувствате подмладени. Меркурий ще ви насърчи да сте отворени към света. Венера ви подпомага в общуването. Освен това мнозина ще поискат да подновят гардероба си или да подобрят външният си вид. Не трябва да пренебрегвате Марс, който постоянно ще ви дава възможности да покажете на света какво знаете и можете да направите. Ще създавате страхотно впечатление. Мъжете Лъвове ще предпочитат да прекарват повече време у дома, наслаждавайки се на спортни, политически или други телевизионни предавания или някои домашни работи, свързани с ремонти или подобрения.

ДеваДева (23.08 – 22.09)

Възможностите, които ще ви се предоставят сега са обещаващи и не бива да ги пренебрегвате. Ще се почувствате най-комфортно в моменти на усамотение. Когато става дума за работа, има вероятност да работите самостоятелно и да избягвате колегите, ще запазите идеите и плановете си за себе си. Тази седмица ще трябва да вземете трудно решение. Развитието на определени събития във вашето семейство или на работното място ще зависи от това. Можете да получите покана за публично събитие, културно мероприятие или нещо друго. Мнозина ще съжаляват за неосъщественото си старо желание - лично или професионално. В рамките на седмицата можете да вземете неочаквано решение да купите или продадете нещо. Възможно е да получите неочакван импулс да направите нещо интересно за дома си: да купувате нови мебели, домакински уреди или други. Можете да решите да поканите гости без конкретна причина.

ВезниВезни (23.09 – 22.10)

Тази седмица ще бъдете по-оптимистични по отношение на плановете си за бъдещето. Ще се чувствате свободни, леки като въздух и ще прекарате по-голямата част от времето си в търсене на забавление. Сега за повечето от вас ще бъде важно да поддържате умствената и емоционална стабилност, за да можете да мислите трезво и да вземате практични, мъдри решения. През следващите дни ще имате възможност да изпитате приятни емоции, свързани с приятелска среща. Това може да бъде интересна седмица, на границата между две важни събития или решения в живота ви. Личният ви живот ще бъде интересен, но като цяло ще зависи от вашето настроение, емоции и понякога от капризите ви. Очаквайте много добра комуникация с другите, което със сигурност ще ви донесе някои нови възможности и ще ви доведе до нови решения.

СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)

Трудности възникват поради неразбиране на вашите идеи и действия от хората около вас. От вас зависи дали да пренебрегнете тяхното мнение или да се откажете поради нежеланието си да влизате в конфликт. Имате конкретни очаквания, свързани с някакво събитие. Неочаквани разходи, които ще изискват основен преглед на личния ви бюджет. В момента имате четири планети в най-високата точка на вашата астрологична карта, затова няма съмнение, че околните съвсем ясно ще ви забелязват. Можете да постигнете много с относително малко усилия, така че не забравяйте да се възползвате от това. Имайте предвид, че от всичко, което искате, най-лошото, което може да стане, е да се изгубите в собствените си желания и планове. Опитайте да разгърнете енергията си.

СтрелецСтрелец (24.11 – 21.12)

През тази седмица ще имате повече задължения и неотложни задачи. Ясното планиране и стриктното спазване на собствения ви план ще ви помогне успешно да се справите с всичко, което ви очаква. В момента абсолютно всичко работи за вас и нещата вървят точно така, както ги харесвате. Ще се чувствате отлично, ще бъдете много енергични и оптимистично настроени. Някои събития от тази седмица ще бъдат важни за личния и семейния ви живот. Можете да получите важно предложение, което няма да ви изненада. Пари, които идват от очаквани или неочаквани източници. Избягвайте спорове и разногласия с трудни хора или такива, които не познавате много добре. Внимавайте с новите си познати. Ще се изненадате от неочакваната промяна в даден човек, вероятно след период от различни житейски неуспехи.

КозирогКозирог (22.12 – 20.01)

Това ще бъде много силна, продуктивна и интензивна седмица за вас. Ще имате възможност да изпълните планираните задачи. Добре е да бъдете много внимателни във финансовите си дела, ако получавате пари, подписвате договори с банки, кредитни организации и др. Ако не сте сигурни в нещо, потърсете съвет или допълнителна информация. Приятна изненада ви очаква през следващите дни. Ако съумеете да действате правилно, ще успеете да завъртите “колелото на късмета”. За да успеете във всичко, разпределете задачите си по степен на важност. Ще намерите разрешение на някаква дилема. В личен план сложните ситуации могат да се решат от само себе си. Семейната обстановка изисква сериозни разговори, след което ще ви олекне значително.

ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)

Тези от вас, които са търговци, ще могат да разчитат на по-добра сделка или повече продажби. Тази седмица ще имате интересни възможности да създадете нови приятелства с хора, с които имате общи интереси или бизнес. Четири планети в момента са противоположни на вашия знак, което със сигурност изисква повишено внимание. Слънцето и Марс със сигурност ще внесат поне един конфликт в живота ви с любим човек, бизнес партньор или някой близък приятел. Тези хора ще са склонни да ви предизвикат, но вие също може да ги предизвикате и дори по невнимание да ги обидите или изключите от важни събития. За щастие има нещо положително във всичко това, което е, че всички тези събития ще ви помогнат да видите по-ясно какво се случва около вас. Намирате се на етап, в който можете да коригирате недоразуменията, да върнете някого в живота си или дори да превърнете врагове в приятели.

РибиРиби (20.02 – 20.03)

Седмицата ще бъде продуктивна и успешна за професионалното ви развитие. Ще имате възможност да постигнете някакъв успех или удовлетворение от работата. Ще имате среща или важен разговор, които ще изискват много търпение от ваша страна. За вас ще бъде важно да умеете правилно да изразявате мислите си, да избягвате недоразумения, за да не бъдете разбрани погрешно. Периодът ще бъде благоприятен за пътувания. Трябва да прекарвате повече време с партньора си, за да подновите отношенията във всички аспекти; по-задълбочено общуване, повече въображение във вашите интимни моменти, разбиране на промените, през които и двамата преминавате. Емоционално седмицата ще бъде трудна за някои любовни връзка, в които може да е замесена трета страна (любовен триъгълник). Избягвайте директна конфронтация или нечестни действия.

 Контакти: 0885 408 779 

 
Банер

От галерията