Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

4 януари - 12 януари

ОвенОвен (21.03 – 21.04)

Вятърът на промените духа във вашата посока. Искате да контролирате всичко и всички наоколо, но силата ви не е неограничена. Съхранете нервите си, освободете се от това, което се случва около вас. Нека животът тече в своето русло. И ще видите как всичко ненужно и претенциозно отива в миналото. Професионалната област ще бъде благоприятна и вие ще се окажете триумфално в конкурентна ситуация. Растящите разходи могат да причинят загриженост. Вие сте уязвими към сезонните заболявания. В личния си живот очаквайте проблеми и препятствия. Бъдете готови да правите интелигентни, гъвкави ходове, за да се справите с тях. Текущите съдебни битки могат да се обърнат във ваша полза, и вие също може да успеете да завършите някой проект.

ТелецТелец (22.04 – 21.05)

Звездите изпращат по-благоприятни вибрации към вас още с началото на седмицата. Вие ще бъдете в състояние да получите желания успех в някои от вашите начинания. Ще бъдете пълни с творческа енергия и позитивни мисли. Това е добър момент да дадете израз на подтиснатите си енергии. Ще срещнете и много интересни нови хора, които ще ви помогнат да сбъднете мечтите си. Закъснял проект или пропуснат краен срок може да ви стреснат. Транзитните планети също ще благоприятстват вашата домашна област през първата половина на седмицата. Въпреки това, от средата нататък, може да срещнете малки препятствия или проблеми.

БлизнациБлизнаци (22.05 – 21.06)

Седмицата ви предлага торба със смесени късмети. Ще успеете да завършите някои от вашите важни задачи. Нещата са много по-добри, отколкото ви изглеждат. В следващите дни Меркурий и Венера ще направят живота ви малко по-лесен. С тези планети можете напълно да се справите с ежедневието си и доброто ви настроение ще се върне. Новолунието в Стрелец, което съвпада със слънчевото затъмнение, отваря много нови възможности за вас. Получавате и втори шанс там, където сте искали да се откажете. Здравето остава малко крехко, затова се пазете повече. В любовния ви живот могат да възникнат конфликти и напрежение, но нещата ще се развият благоприятно за вас.

РакРак (22.06 – 21.07)

Тези дни отбелязват нова глава в живота ви. Първата половина на седмицата ще бъде благоприятна за вашите усилия, стремежи, амбиции и цели. Ще постигнете напредък в много области, които от своя страна ще имат положителен ефект върху приходите ви. През втората половина животът ви ще бъде нестабилен и сложен и това ще ви направи малко капризни и раздразнителни. Възможно е да възникнат проблеми в отношенията с дете, особено тийнейджър. Ще срещнете хора, които ще се окажат изключително полезни в бъдеще. Следователно трябва да сте особено отворени за света. Вашата сексуална привлекателност ще се увеличи и ще бъде по-лесно от всякога да привлечете вниманието на противоположния пол.

ЛъвЛъв (22.07 – 22.08)

Оптимизмът и непринуденото отношение ще ви помогнат да решите важни проблеми и да спечелите одобрението на околните. Вашите приоритети се променят и вие наблягате повече на личния си живот. Можете да прекарате чудесно с партньора си, но има едно условие: пуснете миналото! Не се спирайте на минали грешки или предателства. Всичко е като водата течаща под моста (минава и заминава) и колкото по-скоро го осъзнаете, толкова по-добър ще стане животът ви. Всички планети си сигнализират взаимно, че е ваш ред да се насладите на малко любов и романтика! Случайните срещи ще ви отворят нови перспективи. Огнената Венера, която преминава в Стрелец във вторник, ще ви накара да флиртувате и да се забавлявате. Кой знае, може би от флирта да изникне нещо повече.


ДеваДева (23.08 – 22.09)

Звездите на седмицата са на път да подобрят рекордно вашето щастие и успех. Ще получите възможности на различни фронтове. Тук става въпрос за кармата на вашето семейство, вашия произход. Можете ясно да усетите как вашите предци ви защитават. Вашите усилия ще бъдат насочени към повишаване на комфорта и лукса на домашната ви среда. Ако имате връзка, трябва да бъдете много внимателни как се отнасяте към партньора си. Не казвайте неща, които не мислите, защото може да съжалявате за тях по-късно. Бъдете по-смирени и дипломатични и всичко ще се оправи. Ако сте необвързани, спрете да бездействате и вземете нещата в свои ръце, тъй като никой друг няма да ви помогне.

ВезниВезни (23.09 – 22.10)

В тази седмица има почти нещо съдбовно. Магическото слънчево затъмнение, плюс Юпитер и Сатурн, които сега променят своя път във Водолей, водят до големи промени и ви дават шанса да постигнете неща в живота, за които само сте мечтали преди. Отворете вратата, шансът приближава прага ви. Затъмнението и новолунието се случват във вашия 3-ти слънчев дом, сектора за комуникацията. Срещите с хора, разговорите са важни сега, не пазете чувствата за себе си. Кажете какво ви е на ума. Това е единственият начин да получите това, което искате. Ако имате проблеми с партньора си или други близки хора, проведете честен разговор и говорете за това, от което наистина имате нужда и какво трябва да направите, за да подобрите отношенията си.

СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)

Запасете се с търпение и хладнокръвие, защото тази седмица ще се сблъскате с редица проблемни ситуации, които ще засягат както личния, така и професионалния ви живот. Ще бъдете склонни към прибързани решения и действия, които могат да повлияят негативно на качеството на вашата работа. Спомнете си поговорката „измерете седем пъти, отрежете веднъж“. Тя ще ви спаси от провал. Дори да има закъснения и всичко да не се получи веднага или както искате, не бива да падате духом. В крайна сметка ще получите добър резултат. Дръжте очите си отворени и се уверете, че се възползвате от всяка възможност, за да подобрите финансите си. Ще бъдете изправени пред нови предизвикателства. Но вие копнеете за това несъзнателно, нали? Инстинктивно ще намерите начин да се справите добре с всичко.

СтрелецСтрелец (24.11 – 21.12)

Звездите ще светят ярко над вас в този момент. Ще бъдете облагодетелствани в много отношения. Тази седмица ще бъде много креативна и пълна с действия. Ще спечелите от гледна точка на възможности и късмет от щастливи съвпадения, което ще подобри вашия напредък. Личните отношения ще бъдат хармонични и балансирани. Успехът в инвестициите и външните работи също е вероятен. По въпроси, свързани с работата, можете да сключите добра сделка. Периодът ще окаже особен ефект върху любовния ви живот. Трансформационните енергии са докоснали най-тънките нишки на душата и я правят отворена за нови неща.

КозирогКозирог (22.12 – 20.01)

Звездите са на път да ви донесат положителна и щастлива седмица. Няма причина да бъдете тъжни. Все пак може да срещнете някои трудности, въпреки положителното влияние и усилията ви. Достатъчно е да изпълнявате задълженията си и да поддържате приятелски отношения с колеги, за да се чувствате спокойни. Не форсирайте нещата до край, за да останат под контрола ви. Възползвайте се максимално от енергията и креативността си, за да се справите със задълженията си и да си поставите нови цели. Могат да възникнат свързани със стреса здравословни проблеми: главоболие и световъртеж, безсъние или умора. Връзката между вас и партньора ви ще бъде физически и интелектуално стимулираща през цялата седмица.

ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)

Първата половина на тази седмица може да донесе утопични идеи и нереалистични мечти. Не се опитвайте веднага да реализирате идеите, които идват при вас през този период. Стремете се към обективност, не губете напразно ентусиазма си. Втората половина на седмицата ще бъде благоприятна за комуникация и разширяване на знанията. Може да ви се открият интересни възможности, от които трябва да се възползвате, за да заемете мястото, което ви принадлежи. Вие сте заобиколени от любов и загриженост от хората, които ви обичат. Опитайте се само да се справите с емоционалността си и да се настроите към най-доброто и тогава то със сигурност ще се случи в живота ви.

РибиРиби (20.02 – 20.03)

Положителното влияние от планетите, заедно с вашата енергия и креативност, правят тази седмица много продуктивна. Можете да откриете нов източник на доходи. Например да започнете свой собствен проект или да вземете друга работа на свободна практика. Обърнете специално внимание на дома си, на близките си. Напоследък вниманието ви очевидно не им е било достатъчно. Време за романтична комуникация, нови запознанства и връзки. Вашият чар и способността ви да говорите красиво ще уцели целта. Ако сте самотни в този момент, нещата в любовния ви живот са на път да се променят благодарение на ново запознанство, което ще изпълни живота ви с любов и цветни моменти. Изживявайте всеки момент, наслаждавайте се и не позволявайте на нищо да развали доброто ви настроение.

 Контакти: 0885 408 779 

 
Банер

От галерията