Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

5 септември до 19 септември

ОвенОвен (21.03 – 21.04)

Тази седмица на септември ще премине под влиянието на спокойна и хармонична енергия на звездите и планетите, така че ще бъде лесно да се настроите към правилната нагласа. Вашата енергия ще бъде достатъчна, за да разрешите делата си. Очакват ви седем спокойни дни, в които можете да започнете нови дела. Добре е изцяло да се съсредоточите върху семейството, сродната си душа или върху нейното търсене. Жизненият ви път ще протече чрез търсене на себе си. Избягвайте компанията на негативно и критично настроени хора, тъй като ще ви повлияят негативно и ще подхранят съмненията, неувереността и страховете ви. Озарение и голям късмет очакват много представители на този знак.

ТелецТелец (22.04 – 21.05)

През тази седмица е добре да се съсредоточите само върху най-важното. Вторник и сряда не са най-добрите дни за рискове и приключения, както и за стартиране на нови дела. В другите дни можете да се отпуснете повече и да правите това, което сърцето ви пожелае. В любовта е дошло време да преминете от думи към действия: Телецът се нуждае от разтърсване, експлозия от емоции. А по въпросите на работното място покажете повече спокойствие. Време е да направите това, което е най-важно за самите вас. Малко егоизъм няма да навреди на никого. В дните на нехармоничната енергия на звездите някои може да почувстват проблясъци на ревност, затова е по-добре да не провокирате партньора си.

БлизнациБлизнаци (22.05 – 21.06)

Тази седмица ще се съсредоточите най-много върху това как да функционирате най-добре в света около вас. Като планирате ангажиментите си, не забравяйте да предвидите всички трудности, които могат да ви забавят. Вие сте в идеалния период за различни постижения. Добър момент да рискувате и да опитате късмета си. Дава ви се нов шанс за нещо. Благоприятно време за пазаруване, за промяна на обстановката, търсене на нови източници на вдъхновение. Възможно е да се случи нещо, което ще ви накара да цените повече своя дом и хората около вас. Ще възникне и въпросът кои са хората, които не заслужават място в живота ви. Ще почувствате нужда да имате собствено пространство, където да мислите спокойно или просто да се отдалечите от всички предизвикателства на живота.

РакРак (22.06 – 21.07)

На работното място е възможно да има неочаквани промени и изненади. Нова възможност за работа се отваря в живота ви и можете да я приемате с ентусиазъм. Трябва да избягвате страхът да влияе на вашето решение, само анализирайте добре ситуацията, притеглете всички плюсове и минуси. Възможно е да направите неочаквани разходи и това ще се отрази много на финансите ви. В любовната сфера са възможни разни дилеми, с които е необходимо да се справите максимално бързо. Много от вас ще имат известни затруднения в емоционалната си връзка по причина, че ще почувстват как рутината и монотонността ги завладяват на различни нива и връзката няма да е чужда на това чувство, може дори да ги направи по-нетолерантни и непримирими.

ЛъвЛъв (22.07 – 22.08)

Страхотен период за аналитична работа. Добре е да започнете да изпълнявате задълженията си още в началото на седмицата. Очаквайте победа на всички фронтове, но за постигане на целите ще трябва да се работи усилено. Хубаво е да помогнете на други хора, които се нуждаят от помощта ви, защото те ще ви се отплатят със същата монета, когато ситуацията при вас не е толкова стабилна. В самия край на работната седмицата може да изпитате апатия, но ефективната медитация ще облекчи тази умора и ще изчисти ума от негативните емоции. Звездите и планетите ще ви помогнат да оцените правилно всяка ситуация, като я погледнете от всички страни. Бъдете нащрек, защото може да се появят добри шансове пред вас, не ги пропускайте.

ДеваДева (23.08 – 22.09)

Четири планети има във вашия знак, които ще ви дадат невъобразимо ниво на енергия и нови източници на мотивация и вдъхновение. Венера ще ви насърчи да общувате с другите, но също така ще ви представи като очарователна и дипломатична личност. Тази планета, заедно със Слънцето, непрекъснато ще ви вкарва в много положителни ситуации. Ще общувате повече и ще имате много нови запознанства, тъй като вероятно ще прекарате значително време извън дома си. Марс ще ви насърчи да се борите за правата си, но и да работите по-усилено. В понеделник и неделя бъдете внимателни с финансите. Пазете се от загуби, не предприемайте нищо ново, откажете се от рисковани дейности и инвестиции. От вторник до събота късметът ще ви се усмихне в почти всички аспекти на живота. Разходките на чист въздух, малко романтика, домашните дела, шопинга ще ви се отразят добре.

ВезниВезни (23.09 – 22.10)

Звездите са малко нехармонично разположени, така че не бива да рискувате. По-добре да разчитате на упорит труд и желанието да станете по-добри. Големи проблеми могат да донесат заобикалящите ви хора с негативна енергия. Предпазвайте се от тяхното влияние. Приятели, колеги, роднини, вашия партньор или обикновени познати с думите си могат да ви внушат да спрете да вярвате в себе си и успеха си. Отделете време да се погрижите за здравето си. Вие сте от хората, които се раздават много, но не можете да дадете нищо, ако вашият собствен резервоар е празен. Трудно ви е да се изключите от стреса и натиска на обстоятелствата и това ще се отрази на съня и почивката ви. Може да станете дори по-сънливи, по-разсеяни. Много неща тази седмица ще зависят от вашите дипломатически умения.

СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)

Динамиката на периода може да ви тласне към прибързани и необмислени решения. В такива периоди е по-добре да избягвате проблеми. Старайте се да останете незабележими, не се набивайте в очи, не се стремете да изпъквате, за да не притеглите към себе си излишни неприятности. Внимателно следвайте знаците на съдбата и не позволявайте да се разсейвате от дреболии. Успешно ще се справите с всички належащи въпроси. Старайте се да бъдете повече наблюдатели, отколкото участници в събитията. Личните ви отношения са много крехки. Партньорът ви ще почувства, че не го цените достатъчно високо и това може да създаде проблеми между вас. Промяната в обстановката, както пътуването и физическата активност, ще повлияят положително на късмета и настроението.

СтрелецСтрелец (24.11 – 21.12)

Ще имате много неща за вършене, но не забравяйте да си отделите достатъчно време за общуване с приятелите си, особено ако наскоро сте се отдалечили от тях. Тази седмица планетите и звездите ще повишат харизмата и очарованието на хората от този знак, така че ще им бъде по-лесно да търсят любовта. Тези, които са в отношения, е по-добре да се съсредоточат върху любимия човек, семейството, домакинските дела. Минимизирайте всички непланирани разходи. Не забравяйте, че винаги имате избор, не позволявайте на някой да се налага върху решенията ви и да управлява живота ви, само защото ви познава. Ако някой постоянно ви вкарва в проблеми и се чувствате зле, махнете се от него. Венера ще привлича към вас благоприятни обстоятелства, както и хора.

КозирогКозирог (22.12 – 20.01)

Седмица на смели, решителни и активни действия. Интуицията, шестото чувство, личният опит ще ви носят успехи. Вашето трудолюбие, решителност и предпазливост ще ви помогнат да изпълните желанията си. Венера ви насърчава да бъдете креативни и съзидателни, Марс ще увеличи амбициите ви. През тази седмица ще бъде жизненоважно да подобрите комуникацията и разбирателството с любимия човек. Трябва да се опитате да промените начина, по който си взаимодействате, да се опитате да се свържете с по-дълбока привързаност, вместо да искате да доминирате в отношенията или да търсите грешки в другия човек. Някои хора от този знак могат да бъдат изкушени да извършат изневяра, звездите показват, че това може да ви повлияе негативно, следователно, помислете добре, преди да предприемете нещо.

ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)

Мнозина ще се чувстват твърде погълнати от работа и ще трябва да преценят дали си струва да прилагат толкова много енергия в тази заетост. Възможни са непредвидени разходи в живота ви, затова бъдете предпазливи. Не съвсем хармоничното разположение на звездите ще се отрази негативно на мотивацията на мнозина представители на знака. Най-важното е да не губите вяра в себе си. Някои ще почувстват, че са загубили страстта си към това, което правят и ще търсят да разширят възможностите си за работа. Поради различни обстоятелства е възможно да се почувствате малко по-отдалечени и студени с любимия човек. Ще трябва да изясните минали ситуации, да бъдат обсъдени и да се разберете. Разправии могат да възникнат по всяко време през седмицата, опитайте се да бъдете по-спокойни и избягвайте импулсивни действия.

РибиРиби (20.02 – 20.03)

Много от вас ще предприемат нов проект. Доверете се на способностите си и не се страхувайте, имате всички умения, необходими за постигане на успех. Тези, които имат собствен бизнес, да не се отдалечават от търговската си дейност, защото грешките и загубите могат да възникнат поради липсата на надзор, който трябва да извършват над бизнеса си. Ще започнете седмицата малко рутинно, но с течение на дните и благодарение на влиянието на Слънцето вашата чувственост и чар ще се увеличат, социалният ви живот ще стане по-активен, възможно е да се появи ново увлечение. Не бъдете импулсивни. Внимателно изчислявайте всяка стъпка, която предприемате - това е единственият начин да поддържате равновесие.

 Контакти: 0885 408 779 

 

От галерията