Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

от 31 декември до 6 януари

ОвенОвен (21.03 – 21.04)

Юпитер ще засили оптимизмът и ентусиазмът ви, ще ви подкрепя във всички начинания, а Марс ще ви дари с енергия, самочувствие и смелост. С вашата находчивост и инициативност може да постигнете много. Благоприятно е за започване на нови проекти. Меркурий ще донесе на някои повече контакти и кратки пътувания. Динамичното темпо може да доведе до нервна раздразнителност и прибързано мислене. Засилва се сексуалната ви привлекателност и харизмата ви, но не ставайте екстравагантни. Прекрасно време за запознанства или подобряване на съществуващите отношения. Ще почувствате желание да се забавлявате повече

ТелецТелец (22.04 – 21.05)

Юпитер ви носи личен растеж, късмет и щастие. Ще се чувствате изпълнени с оптимизъм. Подходящо време за пътуване, за решаване на правни въпроси. Възникват възможности да се увеличи материалното състояние и да разширите хоризонтите си. Можете успешно да решите някои финансови въпроси. Вярно е също, че ще имате неудържима склонност да похарчите малко пари. Седмицата ще донесе промяна и вълнение в живота ви. Следвайте интуицията си. Възможни са случайни срещи с необикновени личности. Неочакваните събития могат да донесат тревожност и напрежение.

БлизнациБлизнаци (22.05 – 21.06)

Подходящо време за размисъл и планиране на вашето бъдеще. Положителното мислене, широката перспектива и отличните умения за вземане на решения ви позволяват ясно да визуализирате предпочитания път напред. Ще се почувствате по-отворени към промените в живота си и даже може активно да ги търсите. Марс може да донесе съпротива от страна на околните, ако бъдете твърде егоистични и упорити. Може да почувствате, че другите застават на пътя ви или се противопоставят на вашата воля, така че избирайте своите битки внимателно.

РакРак (22.06 – 21.07)

Седмица изпълнена с оптимизъм, щедрост, късмет и добри новини. Пред някои ще се разкрият добри възможности. Следвайте инстинктите си и се възползвайте максимално от всички шансове, които изникват по пътя ви. Рационалността и способността да балансирате емоциите ви ще ви позволят да разгърнете потенциала си. Опитайте се да реализирате плановете си, започнете нови проекти. Не забравяйте да разрешите проблемите си, защото сега имате достатъчно сила и енергия за това. Можете да поемете инициативата и да действате със страст. Това е подходящ момент за подобряване на отношенията с партньора ви или за намиране на нова любов заради повишената харизма и сексапил.

ЛъвЛъв (22.07 – 22.08)

Спокойна и хармонична седмица, в която ще се чувствате по-емоционални, грижовни и обичащи. Ще усетите вътрешна свобода и еманципация, чувства на радост и добро самочувствие, лесно ще привличате околните към себе си. Ще бъдете енергични, активни, изобретателни. Нещата ще стават лесно, ще трябва само да насочите енергията си в правилната посока. По-ниското енергийно ниво ще се отрази негативно на настроението ви. Рискувате да надцените собствените си сили и способности, като се захващате с повече неща, отколкото можете да изпълните. Това може да ви направи жертви на собствения ви ентусиазъм.

ДеваДева (23.08 – 22.09)

Слънцето ви носи вътрешно спокойствие и баланс, които добавят хармония към вашите взаимоотношения. Ще бъдете по-ефективни и продуктивни, така че това е подходящ момент да популяризирате себе си и идеите си. Това, че сте по- разкрепостени и готови да поемате рискове, ви позволява да се възползвате напълно от неочакваните възможности, които могат да доведат до изненадващо нова посока в живота. Лесно може да осъществите мечтите си с упорита работа и разумен, реалистичен, иновативен подход.

ВезниВезни (23.09 – 22.10)

Седмицата е добро време за дългосрочно планиране на бъдещето. Вашето позитивно мислене и окуражаващи думи ще имат стимулиращ ефект върху другите. Периодът ще бъде толкова динамичен, събитията ще се развиват с бързо темпо, затова не бързайте да вземате важни решения. Венера ви носи любов, доброта, обич, подаръци и комплименти, вътрешен мир и хармоничните взаимоотношения. Засилва очарованието ви и ви прави по-привлекателни. Ще получите повече внимание и нежност от партньора си или от други представители на противоположния пол

СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)

Вратата на новите възможности ще се отвори широко пред мнозина. Навлизате в нов етап на трансформация. Не се притеснявайте, сега късметът е на ваша страна. Вие ще се нуждаете от решителност, активност, способност за бързо реагиране на ситуацията и Марс ще ви помогне във всичко това. Трябва да бъдете много внимателни по отношение на финансовите въпроси, както и навреме да уредите отношенията си с данъчните или държавните институции. Отделете време да се отпуснете, ако се чувствате напрегнати, притеснени или объркани. Идеално време за романтика и релакс.

СтрелецСтрелец (24.11 – 21.12)

Слънцето ще ви направи активни, енергични и инициативни. Ще ви привлича всичко красиво и ще се стремите да стоите далеч от всякакви ситуации или среди, които са критично настроени или агресивни. Можете да разчитате на силните си инстинкти и здрав разум при вземане на важни решения относно вашия дом, семейство и отношения. Лесно ще се адаптирате към всякакви промени. Марс освен, че ще ви подтиква към флиртове, ще ви помогне да успеете да свършите голямо количество работа и да се отърсите от ангажиментите си. Отношенията ви с близките хора ще се развиват успешно

КозирогКозирог (22.12 – 20.01)

Слънцето във вашият знак прави този период динамичен, активен и комуникативен. Пред вас стоят позитивни тенденции. Лесно можете да изявите себе си. Увеличават се вашата енергичност, активност, жизненост, ставате предприемчиви, инициативни, решителни. Меркурий ви дарява с ясно и творческо мислене. Неочаквани събития могат да доведат до безпокойство и напрежение. Възможно е да се създаде напрежение в отношенията ви с близките си. Внимателно преценявайте и обмисляйте всяка дума преди да я изговорите. Не бъдете брутално искрени, ако искате да имате по-светло бъдеще заедно. Не се страхувайте да използвате по-творчески подход към решаването на проблемите.

ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)

Ще сте изпълнени с енергия и силен стремеж към самоутвърждение. Ще посветите усилията си на осъществяване на мечтите си. Пред вас ще има много
благоприятни обстоятелства. След като ги използвате разумно, ще получите това, за което отдавна сте мечтали. Не се поддавайте на провокации, тъй като някои хора ще искат да ви използват, въвличайки ви в своите интереси. Въпреки че не всичко ще върви по план, не позволявайте на леките препятствия да ви отклонят от пътя към целта. Пазете се от бързане, прекалена упоритост, силна раздразнителност и склонност към конфликти. Благоприятно време за пазаруване на дрехи, козметични продукти и красиви неща.

РибиРиби (20.02 – 20.03)

Седмицата ви носи добри новини, ентусиазъм и оптимизъм. Ще правите добро впечатление там, където е необходимо с вашето добро самочувствие и позитивна нагласа. Подходящо време за инициативност и постигане на напредък. „Умереност” е ключовата дума за периода – във всичко. Повечето от вас тези дни ще бъдат енергични и активни и няма да ви липсва желанието да успеете! Внимавайте и не се опитвайте да правите всичко наведнъж. Може да не е лесно да се справите с променливите си чувства. Престанете да се адаптирате към другите и да се стремите да отговаряте на техните очаквания

 Контакти: 0885 408 779 

 
Банер

От галерията