Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

от 14 декември до 21 декември

ОвенОвен (21.03 – 21.04)

Успехът идва като възможности за личностно, професионално и духовно израстване. Ще трябва да работите повече от обикновено. В същото време е малко вероятно да успеете да разпределите времето си между всички въпроси - новите задачи ще възникват спонтанно, ще ви потопят в нови проблеми. До края на седмицата ще се почувствате напълно изтощени. Много вероятно да се окажете със смесени чувства към някого. Спрете да се надявате, че любимият ви човек ще прочете мислите ви и ще направи това, което очаквате от него. По-добре му кажете директно - и ще си спестите нервите и ще получите това, което сте искали

ТелецТелец (22.04 – 21.05)

Периодът ще ви донесе още повече ентусиазъм за работа и мотив да преследвате цели, които другите намират за недостижими. Работете по възможно най-балансиран и разумен начин. Ще се чувствате оптимистично и ще се радвате на топли и приятелски отношения с всички. Трябва да помните, че не всичко, с което се занимавате е пряк резултат от вашите собствени действия или карма. Понякога ще бъдете призовани да се справите с резултатите от действията на някой, който ви интересува. Засилената интуиция и проблясъци на прозрение ще ви доведат до някои открития.

БлизнациБлизнаци (22.05 – 21.06)

През новата седмица ще се чувствате заредени с енергия и готови за действия. Венера ще внесе порядъчна доза хармония в областта на интимността и връзките ви. Това е отлично време за запознанства, защото вашият чар и красота ще привличат представителите на противоположния пол към вас. Ако сте все още сами, планетата на любовта и красотата на мнозина ще донесе любов от пръв поглед. Някой специален човек ще ви хвърли в страстта на любовта, така че няма да се налага да се колебаете много преди да се поддадете на примамката. Предвиждат се доста нови връзки. Добри новини пътуват към вас.

РакРак (22.06 – 21.07)

Планетите продължава да ви дават издръжливост. Ако забележите, че намалява концентрацията ви, трябва да си почините и да помислите какво да правите. Хм, колко неустоим е ароматът на любовта. Късметът ще е навсякъде около вас. Романтичната планета Венера ще помогне на много от вас да намерят своето място в света. Смейте се по-често, защото по този начин ще бъдете най-привлекателни. Юпитер ще донесе оптимизъм и надежда на всички Раци. Някои двойки ще решат да узаконят връзката си. Повишено либидо и много запомнящи се нощи, прекарани в спалнята очакват мнозина.

ЛъвЛъв (22.07 – 22.08)

Ще бъдете неудържими през последната половина на годината, бягайки от един ангажимент към друг, от една среща в друга, от един проект в друг ... Едва ли някой ще може да бъде в крак с темпото ви на работа. Марс ще ви насърчи да се грижите за себе си и да обръщате повече внимание на емоциите си. Огнената планета ще ви направи сантиментални и уязвими, но имайте предвид, че уязвимостта понякога е секси. Не се страхувайте да покажете как се чувствате и че под кожата на лъва се крие един обикновен чувствен човек.

ДеваДева (23.08 – 22.09)

Излезте от черупката си и покажете на света от какво сте направени. Последната седмица на годината ще ви изпълни със страст и жизненост и ще разкрие ще най-красивото от вас. През празниците ще бъдете звездата на всяко парти, така че не би било изненада, че ще получите толкова много внимание. Възможно е да се влюбите в някого, когото познавате цял живот, но никога досега не сте го виждали по този романтичен начин. Вероятно най-романтичният момент от месеца ще настъпи сега. Това означава, че може да има внезапни обрати - да се родят нови отношения, да се разрушат нещастни партньорства, сродни души ще се слеят и ароматът на любовта ще се разпространи.

ВезниВезни (23.09 – 22.10)

Страстта ви към някои неща, които подхранват сетивата ви ще се събуди, като вкусна храна, ароматни свещи, красиви цветя, изкуство, качествено вино, нежни докосвания ... Някои Везни ще се влюбят в колега, клиент или някой, когото срещнат на работното място. Съгласни сме, любовта е непредсказуема. Ще видите отношенията си с любимия човек в прекрасна нова светлина след като романтичната Венера транзитира през дома на страстта и романтиката. Ще флиртувате смело. Позицията на планетите ще ви донесе непредвидени събития. Може да откриете, че вашето семейство скоро ще се сдобие с нова придобивка.

СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)

Марс ви дава всичко необходимо, за да завладявате и съблазнявате нови почитатели. Няма нужда да се сдържате, ако някой ви харесва, флиртувайте и ще го имате. Подходящ момент да се отпуснете и да се насладите на качествено време с приятели, любими и семейство. Двойките ще се насладят на декемврийски нощи, изпълнени със страст. Всяка среща лице в лице между вас и партньора ви ще завърши с романтично „пътуване” до спалнята. Може да създадете нови приятелства или да започнете нова романтична връзка.

СтрелецСтрелец (24.11 – 21.12)

Това е време на материален и духовен растеж. Предстои промяна към по-добро. Нещата може да не са перфектни, но те ще бъдат по-добри, отколкото може би са били в близкото минало. Дори кратка почивка или промяна на обстановката ще бъде от полза. Ще направите някакво откритие за себе си. Можете да постигнете много работа за кратък период от време със смелостта и борбения си дух. Не забравяйте да отделите време за качествен сън. Енергичният Марс може да ви пречи да спите добре, да имате достатъчно енергия, за да постигнете целите си.

КозирогКозирог (22.12 – 20.01)

Почивайте си сега, защото през следващия месец ще ви трябват заредени батерии, за да извлечете максимума от прекрасните моменти, които предстоят. Това е месец на щастие, благополучие, радост и красота за всички Козирози. Цялата армия от планети са обединени да изпълнят всичките ви желания. Хей, усмихвайте се, наближават позитивни емоции. Без значение какво препятствие е поставено на пътя ви, ще го преодолеете. Ще имате вдъхновяващи нагласи и идеи и ще бъдете звездата на работното място или на партита. Съсредоточете се върху най-важните си проекти и най-големите си амбиции. Юпитер може да реализира всичко, което визуализирате в главата си.

ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)

С Венера сантименталният пейзаж е многообещаващ. Ако вече се радвате на стабилна връзка, тя ще се затвърди, а ако нямате партньор, ще бъдете много възприемчиви и може да се появят възможности да намерите нова любов. Възползвайте се от положителната енергия на планетата на любовта, която подхранва вашите емоции и ви прави много отворени и възприемчиви към всички около вас. Намирането на правилния баланс между разума и чувствата ви ще бъде ключът, за да се насладите и да живеете с интензивност. Ще потънете в своя розов свят с любимия човек и ще се насладите на моментите, прекарани сами.

РибиРиби (20.02 – 20.03)

Седмицата ви носи оптимизъм, късмет и щастие. Настъпва време на вълнения, положителни промени и по-голяма лична свобода. Ще ви подтиква силно желание да се освободите от рутината, правейки нещо съвсем различно от нормалните си дейности. Гъвкавостта и откритостта носят приятни изненади и вълнуващи преживявания. На 17 декември новолунието ще ви направи да бъдете непредвидими и да реагирате импулсивно. Шансовете за кратко любовно приключение са високи. Някои Риби ще открият, че имат таен почитател.

 Контакти: 0885 408 779 

 
Банер

От галерията