Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

от 21 ноември до 28 ноември

ОвенОвен (21.03 – 21.04)

Може да сте много рационални в друго време, но тази седмица планетарната обстановка ще ви въведе в самозаблуди и обърквания, които ви карат да промените гледната си точка. Някои факти ще ви накарат да поемете по нов път. Областта на финансите ще бъде нестабилна. Възможно е забавяне или пречки в реализацията на плановете, проблеми и трудности. Може да почувствате, че се създава дистанция между вас и партньорът ви. Ще сте предразположени към настинки и леки вирусни инфекции.

ТелецТелец (22.04 – 21.05)

Нещата в работата вървят много добре, така че трябва да очаквате някои положителни развития през тази седмица, под формата на важни бизнес предложения или интересни сътрудничества. Висящите и нерешени проблеми вече не могат да бъдат отлагани, така че трябва да се справите с тях скоро. Финансовото състояние ще е задоволително, но избягвайте големи разходи, които не са необходими. В здравословен план са възможни стомашни проблеми и да сте леко депресирани.

БлизнациБлизнаци (22.05 – 21.06)

Предстоящите дни ще бъдат много полезни за кариерата ви и ще имате възможност да реализирате плановете си. Ще се отворят нови врати като пряк резултат от цялата упорита работа, която сте вложили в нещата. Бъдете дипломатични и правете правилните ходове, когато дойде точният момент. Трябва да придобиете по-реалистичен поглед върху живота си. Спрете да преследвате непостижими неща. За тези, които имат връзка ситуацията с партньора е по-стабилна. Напрежението постепенно отшумява.

РакРак (22.06 – 21.07)

Тази седмица ще бъде много интензивна откъм работа и задължения, които ще изискват много усилия от вас. Трябва да проявите дисциплина и самоконтрол. Финансите ви не са в най-добро състояние, но скоро ще настъпи известно подобрение. Дотогава е препоръчително да ограничите финансовите транзакции, които включват покупки и разходи, както и да изградите по-ефективен финансов план. Възможни леки храносмилателни проблеми, вероятност за вирусни инфекции и чувствителност на пикочните пътища.

ЛъвЛъв (22.07 – 22.08)

Организирайте и се движете с повече разум. Ще видите, че нещата бавно ще влязат в ред, който можете да продължите да следвате. Краят на периода е вероятно да донесе някои конфликти и разногласия с хора от вашето обкръжение. Планетарната обстановка създава интензивни ритми и напрежение в любовния ви живот тази седмица. Но начинът, по който избирате да се справите с тези ситуации, е във вашите собствени ръце. Намален имунитет, възможни сърдечно-съдови проблеми, вариращо кръвно налягане.

ДеваДева (23.08 – 22.09)

На мнозина предстоят промени в работата. Вероятно ще бъдете принудени да вземете големи и ясни решения. Позволили сте на безпокойството и абсурда да нахлуят в живота ви, така че не възприемате реалността такава, каквато е. Вие сте увлечени от страховете си и се чувствате в застой. Чувствата ви са непостоянни тази седмица и сте доста недостъпни за другите. Лутате се в някои свои мисли и се опитвате да намерите някакъв баланс. Няма да ви е толкова лесно. Търпението няма да е силната ви страна, поради което ще влизате в словесни спорове.

ВезниВезни (23.09 – 22.10)

В работата ще трябва да сте много внимателни с ходовете си, защото ще бъдат свързани с бъдещи развития, така че всеки ваш ход ще бъде от решаващо значение. До края на седмицата ще получите новини, които ще ви изненадат, но е добре да бъдете малко резервирани, преди да правите изводи. През следващите дни се уверете, че сте сдържани и избягвайте напрежението в личните отношения. Не позволявайте на нищо да развали атмосферата между вас.

СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)

Ще трябва да вземете някои важни решения относно следващите си стъпки. Ще се носите ли по течението или ще проправите свой собствен път? Ще бъдете въвлечени в словесен спор заради нечие арогантно поведение, което не можете да търпите. Бъдете по-сдържани и малко по-тактични въпреки предизвикателствата, не хвърляйте първи топката. Може да се появят проблеми в общуването с партньора ви. Трябва по някакъв начин да компенсирате липсата на време и внимание, да намерите сами начин да разрешите сложната ситуация.

СтрелецСтрелец (24.11 – 21.12)

Късметът ще бъде на ваша страна тази седмица и топката е във вашето поле. Вашата страст и чувственост ръководят действията и мислите ви. Професионалният ви живот ще бъде нормален и сравнително спокоен, така че можете да балансирате другите по-интензивни области от живота ви. Занимавайте се само с текущите си задължения и оставете по-сложните въпроси за друго време. Вашите финанси ще бъдат наред, стига да останете разумни в разходите си. Действайте по разумен, внимателен начин и всичко ще върви добре.

КозирогКозирог (22.12 – 20.01)

Началото на седмицата е напрегнато, ще трябва да се адаптирате към някои непредвидени ситуации. Научете се да бъдете по-търпеливи и сдържани. Ситуациите ще ви накарат да решите дали ще следвате текущия ход на нещата или ще направите това, което смятате за правилно. Вашият любовен живот може да се сблъска с някои проблеми поради намесата на член на семейството, което може да създаде напрежение и объркване, както и негативно настроение. Оправете нещата и запазете мира във връзката си.

ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)

Мнозина ги очаква много предизвикателна седмица. Звездите ще ви дадат силата и тласъка, от които се нуждаете, за да оправите нещата. Занимавайте се само с ежедневната си работа и със собствените си задължения. Не се намесвайте в проблеми, които не ви интересуват. Осмелете се да правите нови кариерни планове и да реализирате творческите си идеи. Здравословното състояние е стабилно, възможни са леки проблеми с дихателните органи и болки в ставите. Не пропускайте никоя възможност да се забавлявате.

РибиРиби (20.02 – 20.03)

Планетите създават правилните условия, които ще ви помогнат да се изправите пред реалността и да изразите себе си с повече разбиране и гъвкавост. Ще можете ясно да видите пътя, който се очертава пред вас. Енергията и тласъкът, които ще почувствате, ще ви дадат способността да правите големи и стабилни стъпки към мечтата си. Няма съмнение, че успехът ще дойде скоро. Склонност към главоболие, алергични реакции, нужда от повече сън и внимание да се обърне на диетата.

 Контакти: 0885 408 779 

 
Банер

От галерията