Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

от 3 септември до 10 септември

ОвенОвен (21.03 – 21.04)

Тази седмица ще можете да разрешите спор и най-накрая да постигнете помирение. Звездите на мнозина ще дадат шанс да се запознаете с нова личност. Периодът подхожда за романтика. Приемайте всички покани за срещи, особено ако сте още сами. А Венера ви дарява чувствени и еротични часове. Трудно е да се каже дали запознанство ще се превърне в истинска любов - но едно приключение може да бъде и много освежаващо.

ТелецТелец (22.04 – 21.05)

Първата половина на седмицата ще сте настроени все още за почивка, но вашата природа не ви позволява дълго да се отпускате. Освен това периодът ви предлага няколко предизвикателства, но ако сте внимателни към другите, нищо не може да се обърка. Старайте се да не бързате, бъдете по-внимателни, не давайте обещания, които не можете да изпълните и не се намесвайте със съвети, които не са ви поискани. Нараства интересът на противоположния пол към вас. В любовта обаче не бъдете екстравагантни.

БлизнациБлизнаци (22.05 – 21.06)

Практически седмицата е за вас благоприятна. Планетите формират прекрасни аспекти за вашия знак. Това означава щастие и успех по цялото направление! Позитивен период за отношенията и връзките. Единственото нещо, за което трябва да внимавате е, да не ставайте твърде самонадеяни. Времената бързо се променят. Със слънчевия квадрат към вас има риск да започнете да се надценявате и е много изкушаващо да се намесвате в работите на други хора. Съсредоточете се върху това, което действително е важно, останалото ще се нареди от само себе си.

РакРак (22.06 – 21.07)

Влиянието на положителните тенденции постепенно се увеличава, ситуацията се променя към по-добро. Вие виждате все повече нови възможности, само гледайте да не ги пропуснете. Не се притеснявайте: късметът скоро ще дойде и при вас. Вашият оптимизъм е наистина възхитителен. Слънчевият секстил ще ви накара да се усмихвате. Това ви позволява да успеете в много проекти без никакви проблеми. Подходящо време да направите нещо добро за себе си.

ЛъвЛъв (22.07 – 22.08)

Тази седмица е своеобразен старт за бъдещи положителни промени. Предефинирайте целите, приоритетите и мечтите - някои от тях може вече да са морално остарели. Вие мразите ограничения от всякакъв вид. Лази ви по нервите, когато хората се опитват да ви забавят или да се състезават с вас. Искате да имате всичко в ръцете си и да решавате накъде да отидете. Компромисите биха били много полезни. На път или извън дома ще имате вълнуваща среща.

ДеваДева (23.08 – 22.09)

Слънцето продължава да пътува през вашия знак, „назначавайки” ви за щастливците на зодиака. Ще излъчвате харизма, чар и позитивност и лесно ще привличате вниманието. Ще спечелите заслужена победа на много фронтове. С Марс в квадрат търпението е вълшебната дума. Някои проекти може да отнемат повече време, отколкото си мислите. Няма смисъл да насилвате нещо, трябва да се опитате да проверите отново планирането за грешки, дори за досадни дреболии.

ВезниВезни (23.09 – 22.10)

Външно показвате своята очарователна и печеливша природа, дори и да ви е много трудно от време на време тази седмица. Плутон в квадрат подхранва неувереността и страха ви и иска да развали доброто ви настроение. Не се поддавайте на тези мрачни чувства! Марс, Венера и Юпитер са подготвили обаче много страхотни изненади за вас. И трябва да ги приемате с усмивка, а не в лошо настроение. Сега ще е лесно да вземете решение, което до момента сте отлагали. Не позволявайте на другите, които уж имат само добри намерения, да ви убеждават в каквото и да било.

СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)

Тази седмица трябва да сте много внимателни и винаги да стоите с двата си крака здраво на земята. Финансовата ситуация ще остане стабилна, макар и без допълнителни доходи. Кажете „не“ на високомерни планове и не вярвайте на никакви обещания, колкото и хубаво да звучат. Това, от което най-много се нуждаете сега: самочувствие, вътрешна сила и бистър поглед. Всичко това ви води там, където ви очаква щастието. Има вероятност да се реализира отдавнашно ваше желание, условията, за което са узрели.

СтрелецСтрелец (24.11 – 21.12)

Съдбата през тази седмица ще е благосклонна към вас. Имате перспектива за голям професионален и бизнес успех. Венера ви прави привлекателни, почти неустоими. С тази харизма можете да спечелите едва ли не всяко сърце за себе си. Но можете също да го използвате, за да постигнете по-лесно целите си. Вероятно ще изберете втория вариант. Ще има много благоприятни ситуации и вашата задача е да ги забележите и използвате. Някои от вас ще открият, че приятел/ка е влюбен/а в тях или самите вие ще се влюбите.

КозирогКозирог (22.12 – 20.01)

Вие сте човек, който обича да стои в своята безопасна зона и да има предварително подготвена стратегия за всяка ситуация. Но сега ще се събуди вашата спонтанност, авантюристът във вас ще се обади и ще ви отведе на едно прекрасно пътуване към неизвестното. Възможно е Юпитер в квадрат да ви забавя понякога. Така че са необходими търпение, настойчивост и спокойствие. Отделете време и довършете проектите си. Добре е да има планиране, за да не мислите в грешна посока

ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)

Тази седмица всяка планета ви дава своите най-красиви подаръци. С други думи: Меркурий носи пари в касата, Марс ви дава сила, Венера прави любовта красива, а Юпитер ви кара да сияете от щастие. Само неспокойният дух на Уран, го кара да се цупи в ъгъла. Може да удивите околните с неочаквани постъпки, смели разсъждения, нестандартен поглед върху нещата. Срещате хора, които са добри и полезни за вас. „Подправете” любовните си срещи с партньора си с вкусна храна и скъпо вино, защото красивите неща, които глезят сетивата, ще действат като афродизиак в този период.

РибиРиби (20.02 – 20.03)

Някои планети поемат юздите и любезно ви тласкат в правилната посока. Отговорностите ви се разширяват, независимо дали в работата или в личния ви живот. Вие сте достатъчно силни, за да дадете на живота си нова посока сега. С Марс в квадрат някой проект в ежедневието понякога може да се забави. Тогава се иска търпение и постоянство, вярвайте, че накрая всичко ще се нареди. Вашите желания (материални и духовни) се променят драстично. Това, което сте искали вчера, вече не е от значение по различни причини.

 Контакти: 0885 408 779 

 

От галерията