Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

от 26 август до 2 септември

ОвенОвен (21.03 – 21.04)

Ще бъде добра седмица за вас. Можете да отстраните проблемите бързо, да работите ефективно и ориентирано към вземане на решения. Пазете се от внезапни импулсивни действия. Може би трябва да оставите някои неща да почакат известно време. След като вземете решението си, Уран, Марс и Меркурий ще проправят пътя за вас, което ще доведе до успех по-рано от очакваното. Нервното напрежение може да причини главоболие. Безсъние и психическо претоварване могат да ви съпътстват през втората част на седмицата.

ТелецТелец (22.04 – 21.05)

Това ще бъде седмица на упорита работа, енергия и решителност, които ще ви помогнат да финализирате висящите въпроси и да преминете към нови начинания. Можете да постигнете много неща през тази толкова динамична седмица - да завършите всяка висяща работа и да задвижите новите си планове. Комуникацията може да бъде леко нарушена, така че се опитайте да бъдете нащрек, за да избегнете недоразумения.

БлизнациБлизнаци (22.05 – 21.06)

През тази седмица в началото трябва да се подготвите за незначителен проблем, но бързо ще го разрешите. Обърнете достатъчно внимание на стари задачи, които сте отлагали досега. Завършете всичко необходимо. Грижете се за здравето си повече от обикновено и не забравяйте да пиете достатъчно вода. Ако сте във връзка, атмосферата помежду ви може да бъде хармонична, стига да не пренасяте в отношенията си проблеми, които засягат други области или проблеми на трети страни.

РакРак (22.06 – 21.07)

Натоварили сте се с твърде много неща на раменете си. Ето защо трябва да си направите списък. Следвайте го стъпка по стъпка и започнете да решавате задачите. Трябва да внесете ред и организация в живота си. Трябва да се грижите максимално за здравето си и да следвате балансирана диета. Особено внимателни през този период трябва да са диабетиците и хората, страдащи от високо кръвно. Отношенията с партньора не зависят от вас, а от обстоятелствата около вас.

ЛъвЛъв (22.07 – 22.08)

През седмицата ви предстоят нови ситуации, нови хора, предизвикателства. Работата изисква много енергия, ако имате нужда от помощ, не се колебайте да я потърсите на по-доверени места. Планетата Венера има положителен ефект върху вашите финанси и особено върху вземането на финансови решения. Бъдете внимателни в отношенията с колегите си, на които по невнимание може да разкриете повече, отколкото трябва да знаят.

ДеваДева (23.08 – 22.09)

Тази седмица ще имате нужда от достатъчно организираност, за да завършите всичко, което ви очаква. За да постигнете желаните резултати в работата, но и в личния си живот, някой друг трябва да ви помага в задълженията. Вашата упорита работа и дисциплина ще ви бъдат от полза в това отношение. Бъдете внимателни през този период, защото под влиянието на звездните позиции тялото ви ще бъде по-податливо на инфекции и болести.

ВезниВезни (23.09 – 22.10)

Предстои ви много работа и имате нужда от добра организация, което обикновено не е лесно. В началото на седмицата трябва да се пазите от конфликти, които могат да усложнят иначе спокойната ви седмица. Ще трябва да се справяте със спорове и недоразумения. През следващите дни обаче ще сте инициативни и упоритата ви работа ще донесе желаните плодове. В сряда и четвъртък ще трябва да сте по-гъвкави, защото отговорностите ще са повече от очакваното.

СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)

Тази седмица може да си прекарате чудесно, тъй като планетите ви зареждат с положителна енергия и ви помагат да бъдете динамични, изпълнени с добро здраве и оптимизъм. Планетите ясно показват възможност за нова работа за вас. Ако сте във връзка, очаква ви романтичен период. Ако сте свободни все още, може да се създадат подходящи условия за запознанство чрез приятели. Така че не отказвайте покани и излизайте по-често

СтрелецСтрелец (24.11 – 21.12)

Периодът е добър, ако искате да се занимавате с натоварващи задачи и дела, които изискват действия, решителност и ефективност от ваша страна. Висящите задачи, които не сте намерили сили да изпълните, могат да бъдат успешно решени. Като цяло, тази седмица ще ви подтикне да вземате решения относно взаимоотношенията с хора от вашето близко или по-широко обкръжение. Някои планове, които сте имали с партньора си, може да се променят, нещо, което няма да ви хареса и може да бъде добра основа за създаване на конфликти помежду ви.

КозирогКозирог (22.12 – 20.01)

Наистина не можете да се оплачете от липса на подкрепа от звездите тази седмица. Късметът и успехът обаче няма да паднат просто в скута ви, трябва да работите и за двете. Седмицата е особено благоприятна за развитие на романтична връзка или скорошно познанство, което имате интерес да развиете. Ако сте във връзка, опитайте се да се съсредоточите върху настоящето, което имате с партньора си, и не повдигайте въпроси от миналото, тъй като те ще бъдат причина да възобновите някои конфликти, които са съществували между вас

ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)

Седмицата ви ще бъде претоварена. В работата ще имате възможност да преодолеете много препятствия и да разрешите много проблемни ситуации. Някои срещи и разговори в ежедневието ви, ще създадат силни и вероятно негативни чувства у вас. Трябва да сте по-конкретни, когато говорите, не бързайте със заключенията, преди да сте разбрали напълно чутото. Вече можете да правите планове за бъдещето и да ги стартирате, знаейки, че се очакват промени, които ще ви накарат да се почувствате по-добре.

РибиРиби (20.02 – 20.03)

Покажете отборен дух с Марс и Меркурий. Това е вашият ключ към повече признание, успех и следователно повече пари. През този период трябва да се поддържате в състояние на свеж ум, за да не губите енергия. Ако избягвате прекомерния стрес, ще се справите и с по-сложни задачи. Ще изпитате смесени чувства, поради някои лични дела и емоционални проблеми. Може да изплуват някои въпроси от миналото. Опитайте се да оставите нещата да се развиват, без да се намесвате и контролирате твърде много.

 Контакти: 0885 408 779 

 

От галерията