Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

24 май до 31 май 2022

ОвенОвен (21.03 – 21.04)

Тази седмица може да се наложи да бъдете силни, без да сте обидчиви. Това е чудесен момент за усилията ви да спечелите оценката на вашите клиенти, колеги и началници. Излизайте повече и бъдете социални. Може да се чувствате особено експанзивни сега. Импулсивният избор обаче може да предизвика редица неприятни ситуации. Отношенията на тези, които са в емоционални отношения, започват да се подобряват. Това не означава, че всичко изведнъж ще тръгне по мед и масло, а че вие ​​двамата ще успеете да се съвместите по-добре и да намерите общ език по-лесно.

ТелецТелец (22.04 – 21.05)

Способни сте на мъдри решения, но чувствата ви вероятно ще ви подведат, въпреки че енергията на седмицата е във ваша полза. Бъдете готови спокойно да приемете всяко предизвикателство от ежедневието си. Полагайте специални усилия да бъдете любезни на работа и избягвайте да казвате лоши неща само в името на момента. Необвързаните от вас ще се сблъскат с миналото, може да се появи бивш/а партньор/ка или да ви изпрати съобщение.

БлизнациБлизнаци (22.05 – 21.06)

Това може да бъде много щастлива и възнаграждаваща седмица за вас. Вселената ви обещава нова вълна от оптимизъм и късмет, въпреки че е възможно определени ситуации от миналото да излязат на повърхността. Затова обърнете голямо внимание на недовършените дела. Всяка ситуация или човек, които приемате за даденост, може да създаде незначителна криза. Отделете време да се справите с малките проблеми, когато възникнат, като избягвате превръщането им в неуправляеми, докато растат.

РакРак (22.06 – 21.07)

Тази седмица може да се почувствате по-смели и уверени от обикновено. Утвърдете се по възможно най-позитивния начин. Трябва да мислите за други източници на доходи освен тези, които получавате от настоящата си работа. Този период също поставя силен акцент върху семейните грижи. Работните интереси ще бъдат на второ място след нуждите на близките ви за известно време и трябва да им обърнете голямо внимание. Укрепване на състоянието на имунната система по различни начини, води до увеличаване на физическата активност.

ЛъвЛъв (22.07 – 22.08)

Добре е да се отнасяте към всяка напрегната ситуация дипломатично и да избягвате отбранителна нагласа, за да се успокоят нещата бързо. Ако изпитвате известно объркване, отделете време да помислите. Поддържайте оптимистично мислене, доколкото е възможно, защото без значение пред какви предизвикателства сте изправени, те са временни и се основават повече на лични страхове. Въпреки че е добре да бъдете спонтанни и да следвате сърцето си, внимавайте какви могат да бъдат възможните резултати от вашите действия.

ДеваДева (23.08 – 22.09)

Още в началото на седмицата ще бъдете под влияние на енергии, които ще ви накарат да се почувствате нестабилни. Поради наличието на променливи условия, могат да възникнат в ежедневния живот закъснения и пречки, особено по въпроси, свързани с общуването. В резултат на това може да се почувствате изключително уморени и без желание за каквото и да е. Изключително важно е да се движите по течението, без да губите мотивацията си. Също така не забравяйте, че понякога е необходимо да се отдалечите от определени обстоятелства.

ВезниВезни (23.09 – 22.10)

В началото на седмицата, от една страна искате повече уединение, но от друга предпочитате нещата да са максимално леки. Емоциите ви може да са по-интензивни, така че е добра идея да поддържате балансиран подход и да не бързате. Ако забележите, че във вашата сантиментална област нещата не вървят според очакванията, може би трябва да промените подхода си. Разумно е да погледнете текущите обстоятелства и да видите дали е време за някаква промяна или не.

СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)

В началото на седмицата може да изплуват някои лични страхове и е добре да сте наясно, че това е временна ситуация, която ви подтиква да потърсите начин да развиете самочувствието си. Подхождайте към нещата постепенно, дайте си достатъчно пространство за напредък. Въпреки че се опитвате да постигнете баланс между сантименталната и професионалната област, определено напрежение от едната или другата страна може да ви попречи.

СтрелецСтрелец (24.11 – 21.12)

Тези дни ще бъдат предизвикателни за вас. Може дори да почувствате желанието да се изолирате от всичко и да се оттеглите във вътрешния си свят. Мнозина ще се почувстват малко самотни, измъчени от ежедневни копнежи. Тези във връзките ще преминат през труден период, когато ще се нуждаят от много сила, за да издържат. Отървете се от прекомерните любовни очаквания, защото позицията на планетите ви носи някаква провокация. Така че бъдете мъдри и спокойни, колкото можете.

КозирогКозирог (22.12 – 20.01)

През този период излъчвате повече магнетизъм и другите естествено са привлечени от вас. Внимавайте да не разберете нечие отношение погрешно. В средата на седмицата се насърчавате да се съсредоточите повече върху личното си благополучие и да отделите време за отпускане и релакс. Ще бъдете малко по-инертни, що се отнася до общуването с всички, дори с партньора ви, при което ще бъдете обвинени, че го/я пренебрегвате. Това е следствие от пренасищане с хора и събития.

ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)

Ще има приемливи възможности за смяна на работата, но все пак бъдете търпеливи и не бързайте. Ще ви липсва дипломатичност в преговорите – работете върху това. Твърде късно ще забележите някои свои грешки. Ще бъдете отворени за нови преживявания. Лекотата на общуване и чарът ще ви донесат допълнителни точки. За свободните представители на знака би могло да се създадат условия за ново емоционално начало. За по-чувствителните хора е възможно безсъние.

РибиРиби (20.02 – 20.03)

Ще бъдете бързи в изпълнението на задачите и ще проявявате съобразителност в напрегнати ситуации. Не са изключени чести пътувания по работа или за удоволствие. Престоят на чист въздух и леките упражнения ще ви отпуснат най-добре. Не забравяйте да се помотавате, защото имате нужда от колкото се може повече забавления и щастливи хора около себе си. Дългосрочните връзки ще бъдат поставени на изпитание. Други може да изпитат капаните на романтиката и приключенията, базирани на страст.

 Контакти: 0885 408 779 

 

От галерията