Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

8 май до 15 май 2022

ОвенОвен (21.03 – 21.04)

Тази седмица имате възможност да се върнете към някого от миналото си. Възможно е този човек да влезе в живота ви сега неочаквано. Добре е да претеглите плюсовете и минусите на присъствието му, за да вземете решение. Трудно е да се предвиди къде ще ви отведе любовта ви през това време, поради което е добре да се съсредоточите върху създаването на емоционална сигурност за вас. Следващият период е идеален за реинвестиране във вашия дом, вашите лични цели.

ТелецТелец (22.04 – 21.05)

Имате всичко необходимо, за да създадете седмицата по начина, по който искате. Интуитивните ви умения се подобряват и връзката ви с Вселената се засилва. Важно е как подхождате към обстоятелствата, защото има вибрации, които ще бъдат изключително интензивни. Не ви остава нищо друго освен да се адаптирате към всяка ситуация. Ще дадете всичко от себе си за някой, който от своя страна няма да се вслуша в съветите ви. Специални шансове ще имате да започнете нов етап от живота.

БлизнациБлизнаци (22.05 – 21.06)

Това е идеалният момент да приемете целите си сериозно, както професионално, така и романтично. Следвайте интуицията си и постъпете правилно. Отлагате нещата твърде често, но сега можете да се справите с проблемите си, да ги решите и да не се отклонявате от пътя, за да можете да приветствате всеки успех, който ще почука на вратата ви. Здравето ви ще бъде като цяло добро и стабилно, с изключение на това, че ще почувствате лек спад в имунитета. Контролирайте настроението си и бъдете търпеливи, оставете събитията да следват естествения си ход.

РакРак (22.06 – 21.07)

Нуждаете се от повече свободно време, което искате да посветите на дома, семейството и близките си. Изглеждате смели и силни отвън, но сте крехки отвътре и сега е подходящият момент да поработите върху самочувствието си. Докато първата част на седмицата може да е малко по-спокойна, по-късно можете да се възползвате от по-високи нива на енергия, по-силно самочувствие и повишена увереност!

ЛъвЛъв (22.07 – 22.08)

Атмосферата на работа е добра, но на заден план има разногласия, особено от жените. Внимавайте в средата на седмицата, защото емоционалните колебания са големи и можете да вземете прибързани решения. Здравето е уязвимо, но с малко усилия ще преодолеете всичко. Съсредоточете се по-добре върху личното развитие и напредък. Трябва да почивате повече и да избягвате прекомерните физически натоварвания.

ДеваДева (23.08 – 22.09)

Имате нужда от моменти на почивка и преосмисляне на житейските си планове, а добрите дни в това отношение са през втората половина на седмицата. Здравето е уязвимо, така че бъдете внимателни и се грижите правилно за себе си. В края на седмицата ще се почувствате по-добре, но не насилвайте нещата. Всяко нещо си има своето време. Опитайте да намалите количеството работа, като същевременно повишите качеството.

ВезниВезни (23.09 – 22.10)

Седмицата е добра само за преоценки и преосмисляне на лични или професионални планове. Засега избягвайте вземането на важни решения! По-добре е само да се информирате, да преосмислите финансовите си планове и да оставите истинските действия през следващите седмици. Препоръчва се повишено внимание при общуването с приятели, тъй като не всички са такива, каквито изглеждат. Стари връзки се разпадат, възникват нови.

СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)

Финансовото ви състояние изглежда е в застой, което може да продължи. Това не е наистина успокояваща ситуация, но не можете да намерите ефективно решение на финансовите си проблеми. Опитайте се обаче да ограничите разходите. Ще се стремите към съвършенство във всичко и няма да ви липсва смелост в действията ви. Все още имате много неща за вършене. Между работа, дом и деца, партньори, изглежда, че ви остава много малко време за почивка.

СтрелецСтрелец (24.11 – 21.12)

Ще бъдете динамични и мотивирани, което ще ви позволи да продължите напред, ако имате проекти в ход или проекти, които трябва да се реализират. Може да ви предложат сътрудничество/помощ, което не бива да отказвате. Бъдете нащрек и се уверете, че не пропускате никакви възможности. Отношенията ви с другите са по-спонтанни и не губите излишно време в игра на дипломация.

КозирогКозирог (22.12 – 20.01)

През тази седмица късметът се проявява в ежедневието ви. Шансовете и обстоятелствата са във ваша полза и ако обърнете внимание, тези дни са богати на много възможности, от които да се възползвате. Това е атмосфера на успех, възнаграждаващи срещи, социално признание и удовлетворяващи взаимоотношения. Тази седмица партньорството се нуждае повече от вашето внимание и вероятно вече знаете какво трябва да направите, за да възстановите баланса си.

ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)

Трябва да сте изключително решителни и настойчиви в това, което искате. Можете да разработите отлични планове за бъдещето, солидни инвестиции или да направите много полезни допълнителни проучвания. Допълнителната работа, независимо дали е свързана с професионалната сфера или нещо друго, може да означава по-малко време, прекарано с любимия човек, затова може да е време да обърнете повече внимание на любовния си живот.

РибиРиби (20.02 – 20.03)

Усмихвайте се на живота, защото напълно заслужавате всички красиви неща, които се случват в ежедневието ви. Вдъхновявайте се и се предайте на любовта! Чувствате се добре, но емоционалните възходи и падения могат да доведат до загуба на енергия, така че се опитайте да си осигурите достатъчно почивка и релаксация. Добре ще ви се отрази посещението на СПА център. Подсигурете си повече комфорт и спокойствие.

 Контакти: 0885 408 779 

 
Банер

От галерията