Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

от 24 до 30 април 2022

ОвенОвен (21.03 – 21.04)

Тази седмица има всички предпоставки да е успешна. В някои случаи ще ви е трудно да приемете нещата такива, каквито са и може да сте склонни към манипулативност. От друга страна ще ви бъде по-лесно да намерите вътрешна сила за отстраняване на пречки. Бъдете предпазливи и внимателни към инциденти, при шофиране, избягвайте места, където има много хора. В този период може да имате тайна любовна връзка или тайно да се влюбите в някого.

ТелецТелец (22.04 – 21.05)

Вие сте мотивирани и в добро настроение. Тази страхотна енергия буквално привлича успеха. Необходима е предпазливост по въпросите на застраховка, данъци, финанси. Приятелството ще ви донесе най-много щастие през тази седмица. Периодът е благоприятен за участие в групови дейности. Ще се чувствате страхотно особено с хора, с които имате общи хобита и интереси. Приятелство може да прерасне в нещо повече. Венера и Марс се грижат за вашия емоционален живот.

БлизнациБлизнаци (22.05 – 21.06)

Може да срещнете някой, който ще ви помогне професионално – да ви препоръча на нова позиция, да ви запознае с важни хора или който ще даде нова посока на вашата кариера. Колегите ви ще ви харесват и ще ви уважават. За съжаление, колкото и да искате да ускорите решаването на някои проблеми, това не е възможно. Може да бъдете изправени пред труден избор и нито едно от възможните решения да не ви устройва напълно.

РакРак (22.06 – 21.07)

И тази седмица е необходимо да проявите търпение, постоянство и да не се отклонявате от курса, който сте избрали. Събитията ще бъдат доста удължени във времето и ще се развиват много бавно, а вие трябва да приемете този факт с примирение. Чудесен период за приключения в чужди страни, но също и на места, където никога не сте били преди. Може да се изненадате от красотата на местата, които са близо до вас, но които никога не сте имали време да видите. Ще си прекарате страхотно, ако отидете на почивка сега.

ЛъвЛъв (22.07 – 22.08)

Предстои ви доста натоварена работна седмица, но всичко ще бъде наред, ако сте мъдри и търпеливи. Опитайте се да контролирате реакциите си и не се намесвайте в никакви конфронтации. Но ако обстоятелствата изискват да отстоявате себе си, бъдете търпеливи, дайте логични аргументи. Ще почувствате желание за дълбока интимна връзка с любимите си хора. Сексуалните връзки ще се задълбочат и ще ви накарат да се почувствате много по-млади и пълни с енергия.

ДеваДева (23.08 – 22.09)

Седмицата е благоприятна за реализирането на вашите идеи и планове. Очакват ви само постижения и победи. Но бъдете внимателни, тъй като последствията от тях не винаги са предвидими и са малко по-различни от очакваните. В отношенията с други хора ще използвате ласкателството, за да получите това, което искате. По-добре бъдете честни. Време, в което ако имате партньор, ще предпочетете да прекарвате повече време заедно и ще усещате по-голяма влюбеност или хармония.

ВезниВезни (23.09 – 22.10)

През периода е възможно е да получите повишение или увеличение на заплатата. Отношенията ви с колегите ще се подобрят и на работното място ще има приятелска атмосфера. Ще можете да работите лесно с другите и следователно работата в екип ще доведе до желаните резултати. Ще имате достатъчно сила, енергия, опит и вътрешни ресурси, за да постигнете набелязаното, но е необходимо да направите правилния избор на начин за постигане на целта.

СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)

Плановете ви ще се реализират бавно, може да срещнете проблеми в споразуменията. Но проявете доброта, толерантност, благородство в отношенията си. Не отказвайте на хората, които се обръщат към вас за помощ, бъдете по-внимателни и грижовни към другите. Много е вероятно да срещнете някой нов човек през тази седмица и това да прерасне в нова романтична или сексуална връзка. В романтичните отношения ще бъдете по-чувствителни от всякога. Въпреки това ще имате и повишена сексуална нужда, която може да се прояви в по-напористо поведение.

СтрелецСтрелец (24.11 – 21.12)

През седмицата може да възникнат трудности и препятствия, непредвидени обстоятелства, но не бива да се съмнявате, че ще успеете да постигнете целите си. Ще искате да се обградите с красиви неща в уюта на вашия дом, където ще цари хармония с членовете на вашето семейство. Домашната работа и ремонтите около дома са силно подчертани. Има възможност за преместване, продажба или закупуване на къща. Очакват ви приятни изненади.

КозирогКозирог (22.12 – 20.01)

Потопете се в ежедневието, работата и обичайните задължения и търпеливо изчакайте своя момент, който ще дойде съвсем скоро. Меркурий умело ще ви насочва в правилната посока на растеж и изпълнение на вашите желания. Интуицията и организираността ще ви помогнат да изпълнявате задачите си бързо и с максимална ефективност. Ако се появят конфликти, лесно ще ги разрешите. Вашите дипломатически умения ще ви помогнат да постигнете целите си. Възможно е също така да се почувствате привлечени от двама души едновременно, което ще ви накара да се почувствате малко странно.

ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)

През седмица ще можете да поставите по-стабилна основа или да усетите притока на положителна енергия, която ви подтиква към действие. Ще се засили влечението ви за комфорт, лукс и материална сигурност. Автоматично ще бъдете привлечени от хора, които ще ви накарат да се чувствате в безопасност и ви дават повече самочувствие. Стабилността на връзката вече ще бъде по-важна за вас от приключенските преживявания. Възможно е да имате срещата, която сте чакали толкова дълго и която ще постави началото на нещо много важно в живота.

РибиРиби (20.02 – 20.03)

През седмицата ще бъдете изпълнени с енергия и ще се радвате да започнете всяка задача с ентусиазъм. Ще искате да угодите повече на себе си и на хората около вас. Ще имате желание да се поглезите физически и да подобрите външния си вид. Благодарение на уникалния си чар, ще се разбирате добре с другите. Ще сте склонни да покажете своето по-меко, по-добро аз и ще предпочетете да се забавлявате.

 Контакти: 0885 408 779 

 

От галерията