Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

от 7 деkември до 14 деkември 2021

ОвенОвен (21.03 – 21.04)

Седмицата може да бъде доста динамична. Нещата ще се случват много бързо. Нужно е да бъдете по-търпеливи и дисциплинирани. Някои от плановете ви могат да се променят поради обстоятелства, които не зависят от вас. Не е изключено да претърпите инцидент поради вашето невнимание. В следващите дни брачните ви взаимоотношения се нуждаят от повече внимание. В любовта сте много взискателни. Разхлабете малко примката около врата на партньора си и дайте пространство на любимия човек да се чувства свободно и комфортно.

ТелецТелец (22.04 – 21.05)

Звездите ще ви дарят с достатъчно енергия и ще увеличат вашата активност. Добре е да положите усилия да завършите започнатите нови проекти. Ще реагирате много импулсивно, което може да ви създаде неприятности и да ви въвлече в различни конфликти. Настроението ви ще е доста променливо. Необходимо е да намерите някакъв баланс. Мнозина представители на този знак ще почувстват страхотна сексуална енергия и любовно вдъхновение през седмицата.

БлизнациБлизнаци (22.05 – 21.06)

Успехът ще ви съпътства по много начини. Старайте се да не пренебрегвате близки хора поради натовареност и задължения. Намалете малко темпа на действия. Не обръщайте внимание на дребните неприятности, съсредоточете се върху най-важното, не губете напразно енергията си за маловажни неща. Бихте се радвали на малка почивка и дистанциране от хора, които разпръскват негативна енергия и ви затрупват със собствените си проблеми. Посветете се на някое творческо хоби, защото то ще ви помогне да се успокоите.

РакРак (22.06 – 21.07)

Началото на седмицата може да не върви толкова гладко, колкото искате. Внимавайте да не се забърквате в конфликти. Бъдете дипломатични, не влизайте в спорове. Склонни ще сте към чести промени в настроението. Ще имате нужда да се уедините на по-спокойно място, където да можете да се изключите от текущите проблеми и суетата, да отдъхнете и да съберете сили. В обстановка на комфорт и уют, обкръжени от любимите си вещи, вие ще можете да се отпуснете. Не се чувствайте обезсърчени, тъй като животът може да ви подхвърли и няколко добри възможности.

ЛъвЛъв (22.07 – 22.08)

Увеличаване на физическата активност ще благоприятства и улеснява ефективността на работата ви. Имате чудесни идеи, но е важно да ги запазите за себе си и да не ги разгласявате, докато не дойде време да ги реализирате. В съответствие с приоритетите, които сте си поставили, имате собствена визия и не искате да приемате компромисни решения, предложени ви от определени сътрудници или колеги. Вашето самочувствие ще се повиши и това ще стимулира успеха ви.

ДеваДева (23.08 – 22.09)

През тази седмица ще се чувствате в отлична форма, ще преобладава добро настроение. Ще изпитате прилив на енергия. Сега е моментът да продължите с плановете. Ставате по-амбициозни и по-уверени, въпреки че Марс може да ви направи по-неспокойни и ви предупреждава: “Не прекалявайте“. Избягвайте да навлизате в спорове и клюки. Това може да ви натовари психически и също така да се отрази на здравословното състояние. Бъдете внимателни при шофиране и работа с остри предмети, оборудване

ВезниВезни (23.09 – 22.10)

През новата седмица ще е добре да съсредоточите усилията си върху работата. Благоприятен период за въвеждане на различни иновации. Добър момент за реорганизация на работата, за извършване на промени в съвместни проекти, преразглеждане на насоките на живота. Възможни са проблеми с безсънието, болки в гърба (особено врата) и главоболие. Добре би било да отидете на разпускащ масаж или на спа процедури. Ще са ви необходими също повече почивка и сън в останалото време, различна диета и лека физическа активност.

СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)

Конструктивна седмица. Марс ще добави енергия към вашата самоувереност, ще ви даде сила и ще ви подтикне към активни действия. Ще имате силно желание да доминирате, да се грижите за всичко около вас и да установите контрол над всичко и всички. Що се отнася до работата, ще бъдете много продуктивни и креативни в желанието да покажете на какво сте способни. Ще се намирате на пика на своите възможности и работоспособност. Не позволявайте обаче на работата да попречи да се радвате на живота.

СтрелецСтрелец (24.11 – 21.12)

През тази седмица ще имате шанс да наваксате пропуснатите възможности и да свършите бързо важна работа. Най-общо казано – предполага се повишена нервност във връзките. Всичко тайно, скрито, неизказано, потиснато със сигурност може да създаде проблем в емоционалните ви отношения. Ако сте стабилни като двойка - ще преодолеете всичко лесно. Това, което можете да направите, е да не следвате тайни пътеки, да не предизвиквате съмнения у партньора си с поведението си, да казвате това, което ви притеснява и да се опитвате да го разрешите.

КозирогКозирог (22.12 – 20.01)

През седмицата ще почувствате прилив на сила и активност. Обичате предизвикателствата, така че всичко, което започнете, ще завършите успешно. Всички пречки са само уроци и ви правят по-силни. И тъй като сте доста амбициозни и винаги се стремите да стигнете до самия връх в избраната от вас област, тази седмица може да получите възможност да докажете отново способностите си. Нужно е да отделите повече време за личния си живот, независимо дали имате партньор или не.

ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)

Началото на седмицата носи прилив на положителна енергия и амбиция. Помислете за стартиране на нов проект, защото периодът е благоприятен за това. Преразглеждане на целите, промяна в посоката на живота. Набор от различни събития може да служи като катализатор за сериозни промени в различни области. Периодът ще бъде много продуктивен за саморазвитие. Сега е моментът да се погрижите не само за другите хора, но и за себе си. Възможно е да има някои възходи и падения в любовните и брачните отношения.

РибиРиби (20.02 – 20.03)

Това е благоприятна седмица, както за личностно развитие, така и за напредък. Посветете се на четене на книги и придобиване на нови умения. Не влизайте в излишни дискусии с колеги. Някои неща е по-умно да се премълчат и да не спорите на всяка цена. Подарете си почивка, защото наистина имате нужда от нея. Изолацията от околната среда ще ви помогне да презаредите батериите си. Използвайте това време за изучаване на духовни практики като йога, чигонг, дао, пеене на мантри или молитва. Веднага щом постигнете това, външният свят ще стане много по-хармоничен около вас.

 Контакти: 0885 408 779 

 
Банер

От галерията